Кафе и кафемашини за офиса

Аромати за вашия успешен ден... Лаваца в капсули за еднократно ползване.

Лаваца е италианско висококачествено еспресо. Кафето винаги има добър аромат, висока плътност и хубав каймак. Всеки път може да разчитате на един и същ добър резултат.

Капсулите съдържат най-добрите видове Lavazza:

  • Долче крема (Dolce Crema) - 100% Арабика,
  • Еспресо долче (Espresso Dolce)- 100% Арабика,
  • Безкофеиново еспресо (Espresso Decaffeinato Soave) - 100% Арабика,
  • Еспресо интензо (Espresso Intenso) - 50% Арабика и 50% Робуста.
coffee

Lavazza BLUE за капсули Лаваца за еднократно ползване.

Подходяща за малки офиси или отделни колективи в по-голям офис.

Предоставяме машините безплатно. Заплащате само консумативите. Доставката на консумативите е безплатна. Гарантираме постоянна поддръжка на машините.

Машината се зарежда ръчно с Lavazza BLUE капсули, съдържащи точната доза префектно подбрано смляно кафе и е снабдена с брояч за контрол на потреблението на кафе идеална за малъки офиси.

coffee

Фадо Кафе във филтър за еднократна употреба

Пакетчетата с монодози съдържат най-добрите видове Фадо Кафе:

  • Безкофеиново
  • Фадо червен
  • Фадо зелен
  • Фадо черен

Свържете се с нас, за подробности, условия и конкретно предложение.

coffee

la Piccola

Надеждна, малка и компактна кафе-машина за извличане на най доброто кафе от дозите!
coffee

NECTA Koro Espresso

Кафемашината работи с кафе на зърна и предлага плътно еспресо, капучино, еспресо с мляко и други смесени напитки с отличен каймак. Има възможност за приготвяне и на безкофеиново кафе.

Приготвя перфектно еспресо с постоянно качество. Подходяща за заведения, офиси, магазини и павилиони с продажби до 60 напитки на час.

С възможности за прясно или замразено сухо мляко, горещ шоколад и чай - високо качество на приготвените напитки в едно компактно устройство.

coffee

Saeco Magic

Кафемашината работи с кафе на зърна с възможност за мелене и за ползване на смляно кафе.

Подходяща за приготвянето на професионално кафе в дома, офиса и заведения, енергоспестяващ режим. Има система "Panarello" за разбиване на мляко и приготвяне на капучино.

Кафемелачка с метални ножове и регулиране на едрината на смилане.

coffee

УНИСЪРВИС ЕООД,

подписа договор BG16RFOP002-2.073-23675-C01 от 29.09.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Министерство на икономиката, с предмет изпълнение на проект: „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Обща цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Разходи, необходими за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 ще бъдат покрити със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020г., като общата сума на безвъзмездната финансов помощ е 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.